Omnis Oracle Partner
Omnis je dobio nagradu DIS-a za informacioni sistem za komunalna preduzeća
LIČNA KARTA

Društvo za računarski inženjering, Omnis d.o.o.

Matični broj: 07928114
PIB: 100829471
Adresa: Goce Delčeva 44, 11070 Novi Beograd
Tel1: +381 11 2699 229
Tel2: +381 11 2696 021
Fax: +381 11 2699 229
e-mail: office@omnis.rs
WEB: www.omnis.rs

Check PageRank

Dobrodošli na sajt kompanije Omnis


Društvo za računarski inženjering, “Omnis” d.o.o. iz Beograda, je osnovano isključivo sa namerom, da se bavi razvojem i implementacijom aplikativnog poslovnog softvera u kompanijske Informacione sisteme – IS. Naime, ubeđeni smo, da samo usko specijalizovanim pristupom problematici izgradnje složenih softverskih rešenja se mogu dostići svetski standardi u ovoj oblasti!

Zahvaljujući ovakvom opredeljenju i našoj konstantnoj posvećenosti unapređenju sopstvenih softverskih rešenja, danas se opravdano možemo svrstati u grupu vodećih srpskih isporučilaca kvalitetnog – konfigurabilnog i adaptabilnog – aplikativnog poslovnog softvera, prilagođenog standardima Sistema kvaliteta.

Želimo, da Vam ovom prezentacijom pokažemo, zašto je Vašoj kompaniji potreban aplikativni poslovni softver iz klase ERP Sistema – od engleskog Enterprise Resource Planning Systems, koje su osnovne osobine ERP Sistema i zašto upućeni korisnici na njima insistiraju. Shvatićete, zašto su takva softverska rešenja na zapadu toliko skupa i koliko brzo se investicija u ERP Sisteme vraća, odnosno, koliki je period ROI-a – Return Of Investmet.

Možemo Vam dokazati, da naše softversko rešenje, takođe pripada klasi ERP Sistema i da po kvalitetu ne zaostaje za svetski renomiranim proizvođačima softevrskih aplikativnih sistema. Naprotiv, u nekim oblastima pruža više i donosi neka nova, unikatna rešenja!

Nova koncepcijska rešenja, koja promoviše Aplikativni sistem Pulls™, kako je njegovo puno ime, se mogu sažeti u četiri osnovne karakteristike:

  • Projektovan je i realizovan nad JEDINSTVENOM bazom podataka – baza podataka se nalazi u jednom fizičkom prostoru, bez obzira na složenost Informacionog i/ili Poslovnog sistema,
  • Potpuno je INTEGRALAN – podsistemi međusobno ne komuniciraju RAZMENOM podataka, već zajedničke podatke DELE pristupom jedinstvenom zapisu u bazi (redundansa podataka u bazi je praktično eliminisana),
  • Radi u REALNOM VREMENU – obrada podataka se u najvećem broju poslovnih procesa izvršava u momentu, kada podatak postane dostupan, zauzimajući ODMAH konačnu poziciju u bazi podataka, i
  • Izrazito je JEDNOSTAVAN za korišćenje – projektanti Pulls™-a su držali dve osnovne devize: Prva je: korišćenje funkcijskih tastera je potpuno standardizovano, te “ako znaš da radiš sa jednim programom – znaš sa svima” a Druga je: korisnik u svakom trenutku mora raspolagati intuitivnom pomoći, koja ga navodi šta treba da uradi – korisnik mora znati samo stručni aspekt svog radnog mesta.

Primenjena konceptualna rešenja i stepen ugrađene automatizacije stavljaju Pulls™ na sam vrh liste sličnih softverskih rešenja.

U odnosu na svetsku konkurenciju, domaća softverska rešenja se razlikuju u najmanje jednoj osobini – renomirani svetski softverski proizvodi su višestruko skuplji od domaćih. A, Omnis je, kao domaći proizvođač softvera, otišao i korak dalje!

Pulls™ možete, pod određenim uslovima, nabaviti i obezbediti njegovu implementaciju u svoj kompanijski IS – gotovo BEZ TROŠKOVA!

Kada IS implementirate i pokrenete ga u eksploataciju, uticajem različitih poslovnih događaja – internih i eksternih, tokovi poslovnih procesa u Vašem Poslovnom sistemu se menjaju. Promene u tokovima poslovnih procesa utiču i na promene u funkcionisanju Vašeg IS-a. Drugim rečima, IS-u je neophodno permanentno održavanje!

Omnis je za svoje korisnike osmislio posebnu uslugu održavanja Pulls™-a zasnovanu na 7/24 principu. Osnovna karakteristika ove usluge jeste, da za konzistentnost, odnosno za saglasnost analitičkih i sintetičkih stanja podataka a time i tačnost podataka u bazi odgovara Pulls™, odnosno proizvođač softvera!

Pozivamo Vas, da se i sami uverite u navedene činjenice, poklonite nam poverenje i pronađete, za Vašu kompaniju, najprimerenije uslove nabavke Pulls™-a! Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam pomoći, pošto smo potpuno sigurni, da Pulls™ za Vašu kompaniju predstavlja konačno i trajno rešenje problema automatske obrade podataka!

Nemojte sebi uskraćivati zadovoljstvo, u kojem SVI korisnici Pulls™-a uživaju već sada!